top of page
Search

Utforske de forbedrede funksjonene til SafeUp WebPortal: Hva er nytt for brukere?Denne uken lanserer vi en oppdatering av SafeUp WebPortal. Vårt fokus har vært å bedre støtte SafeUp-registreringene fra et sentralt sted for økt effektivitet og operatørstøtte. Ikke nødvendig for å bruke nettbrettet.


Overføringsfunksjonen (TRANSFER) lar verktøy og utstyr overføres mellom operatører eller admin uten å utføre innsjekkingsprosedyren. Inntil nylig kun mulig ved bruk av APP, men nå også tilgjengelig i SafeUp-portalen. Denne funksjonen brukes vanligvis når verktøy og utstyr planlegges brukt for eksempel av neste skiftoperatør. Det er ikke nødvendig å bære varen(e) unødvendig fra og tilbake til arbeidsområdet.


CRITICAL AREA-funksjonene tillater registreringer når operatører går inn i eller forlater områder merket som "kritisk område" (typisk "Derrick"). Dette er nå også tilgjengelig i portalen som gjør registreringen uavhengig av tilgang til APP/nettbrett. For ytterligere å gi bedre operatørservice og fleksibilitet.


Varslingssenteret (NOTIFICATIONS) tillater automatiske varsler og meldinger sendt til en liste over målrettede mottakere. Hvert selskap eller nettsted kan bestemme individuelt hvilke varsler/meldinger som er av interesse og legge til mottakere. Når tjenesten er lansert, vil følgende være inkludert:


PRODUKT(ER) IKKE RETURNERT - gir informasjon relatert til verktøy/utstyr som ikke er sjekket inn ved slutten av operasjonen, inkludert registreringsdetaljer


STATUS ENDRET - gir informasjon om verktøy/utstyr sjekket inn med endring av Status (for eksempel "DEFEKT"). Endret status vil føre til at produktet ikke er kvalifisert for utsjekkingsregistrering. Tiltak som må tas for å fikse eller erstatte.


UTLØPSDATO PASSERT - gir en liste over verktøy/utstyr med passerte utløpsdatoer. Merk: Registreringer er fortsatt tillatt.


Ytterligere varsler og/eller meldinger vil bli lagt til basert på brukertilbakemeldinger og forespørsler.


Trenger du mer informasjon? Ring Ruben på +47 91906092 eller mail ruben@safeup.no.

0 views0 comments

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page