top of page
Leaflet picture_New Version.png

Digital Loggbok...

Effektiv risiko håndtering...

Sporing av Utstyr...

Sanntids kontroll...

Personell logging i Kritisk Område

Kritisk sikkerhet og driftseffektivitet kan oppnås gjennom "digitalisering" av loggboken ved å bruke mobile løsninger og sikker ID-fangst ved hjelp av RFID for å administrere og kontrollere alt utstyr eller verktøy som brukes i arbeidsområder.

Å erstatte gjeldende analoge og tidkrevende rutiner med SafeUp-løsningen vil endre alt dette til det bedre!

SafeUp gir sanntidsstatus og sporing av enhver operasjon ombord, alltid med verktøy eller utstyr "koblet" enten til et sted eller til en operatør som forhindrer tapte eller manglende gjenstander. Verktøy og annet utstyr kan enkelt merkes med forskjellig status for umiddelbar oppfølging, ethvert påkrevd dokument er umiddelbart tilgjengelig, og med den skrivebordsbaserte nettportalen kan aktiviteter enkelt overvåkes og spores. Med SafeUp vil du alltid kunne svare på spørsmål knyttet til "Hvor er det?", "Hvem har det?", "Fungerer det?"

Se på bloggen vår for å finne noen andre nøkkelfunksjoner vi har bestemt oss for å inkludere i løsningen vår.

Uten navn-2.png

VÅRE LØSNINGER

Digitaliseringen av loggboken for å legge til ansvarlighet, sporbarhet og kostnadseffektivitet ved å erstatte manuelle og tidkrevende prosesser innen verktøy og utstyrshåndtering.

Med SafeUp-applikasjonen sikter vi mot å finne den mest effektive løsningen på alle loggingskrav på stedet.

Montasje Nettbrett_leser.png

VÅRE PRODUKTER...

Et bredt utvalg av produktene du trenger for å støtte SafeUp-løsningen vår. Lesere, håndholdte, tagger og etiketter. RFID-teknologi med robust design for å fungere i tøffe miljøer. Og inkludert ATEX-sertifikater når det er nødvendig. Leverandører inkluderer Tectus, Bartec, Ecom, Zebra, Infochip og mer.

OUR "RFQ SHOPPING"

SaefupRady_shop_3.png

"SafeupReady"-verktøy er RFID (HF & UHF)-merkede verktøy klare for import til SafeUp "digital logbook"-løsning. Slik import vil også inkludere produktdokumenter som brukerhåndbok, spesifikasjoner og sertifikater.

Merk at vår "butikk" ikke er en ordreforpliktelse. Å legge til de forespurte produktene i "RFQ Cart" fungerer kun som en forespørsel om tilbud. Bruk av vår "Shop" (RFQ) vil resultere i et fast tilbud fra oss innen kort tid. Enhver bestilling vil kun bli registrert basert på din formelle PO eller bekreftede tilbud.

Hvis du allerede bruker Safeup-applikasjonen vår, betyr å velge alternativet for "SafeupReady"-verktøy at disse verktøyene vil være umiddelbart tilgjengelige for registreringer i lisensen din; - ingen handling kreves fra din side!

Våre "SafeupReady"-verktøy er basert på vårt samarbeid med H.M. Albretsen Verktøysikring AS.

bottom of page