top of page

RFID Merket Verktøy

Som et resultat av vårt samarbeid med Albretsen Verktøysikring AS, har vi utviklet en skreddersydd løsning for å legge til RFID-brikker, både HF og alternativ UHF, til verktøy levert etter 2015. Videoen nedenfor viser monteringen av vår Duracap-brikke montert for de fleste av elementene i et verktøy oppe. Vårt valg av RFID-brikker gjør merkeprosessen rask og enkel, og uten behov for spesialiserte verktøy eller prosesser.

Vi kan veilede og bistå alle merkingskrav knyttet til dine eiendeler. Og dette er ikke begrenset til verktøy. Med SafeUp-løsningen er det også mulig å "spore og spore" eiendeler som løfteutstyr, radioer, hodesett og mer.

Ved bestilling av nytt verktøy fra enten Albretsen Verktøysikring eller fra SafeUp kan du velge "SafeUpReady"-alternativet. Hvert element blir deretter RFID-merket, og alle verktøyspesifikke detaljer og dokumentasjon vil være tilgjengelig for opplasting til SafeUp-applikasjonen. Ingen annen handling kreves fra din side for å starte registreringer!

Det er store fordeler ved å implementere SafeUp-løsningen på nettstedet ditt. Effektive registreringer av verktøy og personell, redusert risiko for glemte eller tapte gjenstander, mindre tid brukt til aktivasøk, tilgang til aktivadokumenter, slippdetaljer og mye mer. Vår installerte base øker, oppstart er bevist enkelt, og tilbakemeldinger fra brukere er svært positive.

Noen RFID merke eksempler....

bottom of page