top of page
Search

Registreringer gjort enkelt; - ingen lading eller Bluetooth-lesertilkobling kreves...Til nå har det eneste alternativet for å kjøre SafeUp-løsningen for verktøy og utstyrskontroll vært Android-nettbrett og Bluetooth-tilkoblet leser.


For å tilby alternativ løsning for ytterligere brukervennlighet, har vi utviklet en stasjons-/kioskløsning. En "kiosk" som ikke krever lading, som alltid er koblet til strøm; - og også inkludert en fast RFID UHF-leser uten behov for Bluetooth-tilkobling!


Koble til SafeUp-løsningen enten med WIFI eller nettverkskabel, og du er klar til å gå!


Den første "ikke"-ATEX-versjonen er nå på vei for felttesting. Denne enheten vil typisk brukes til registreringer av utlånsutstyr som radioer, headset, gassmålere og klatreutstyr, men også for personell. Disse registreringene gjøres vanligvis i ikke-ATEX-områder.


Merk at vi også har utviklet en "spesiell versjon" av vår APP tilpasset denne typen registreringer. Velg operatør ⇢ skann utstyr ⇢ velg returdato ⇢ lagre! Gjort på et par sekunder med full kontroll på hvem som er «låner» og når det er forventet retur. Også full synlighet i WebPortalen. OG innen kort tid også automatiske varslinger hvis de ikke returneres som planlagt.


ATEX Zone 1-versjonen forventes å være tilgjengelig for felttesting i løpet av de neste par månedene; - brukes vanligvis til registrering av verktøy og utstyr som krever logging og kontroll.


Vi vil gi ytterligere oppdateringer om denne utviklingen, og inviterer kundene våre til å legge ut interesse enten for prøver, utleie eller investering.


Besøk vår hjemmeside eller kontakt oss på post@safeup.no for ytterligere detaljer.

0 views0 comments

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page