top of page
Search

Oppgrader nytt og eksisterende utstyr med RFID


Som et resultat av vårt samarbeid med Albretsen Verktøysikring AS, har vi utviklet en skreddersydd løsning for å legge til RFID-brikker, både HF og alternativ UHF, til verktøy levert etter 2015. Videoen ovenfor viser monteringen av vår Duracap-brikke montert for de fleste av elementene i et verktøy oppe. Vårt valg av RFID-brikker gjør merkeprosessen rask og enkel, og uten behov for spesialiserte verktøy eller prosesser.


Nedenfor er en oversikt over tagger som brukes, inkludert monterte eksempler:


Vi kan veilede og bistå alle merkingskrav knyttet til dine eiendeler. Og dette er ikke begrenset til verktøy. Med SafeUp-løsningen er det også mulig å "spore" eiendeler som løfteutstyr, radioer, hodesett og mer.


Ved bestilling av nytt verktøy fra enten Albretsen Verktøysikring eller fra SafeUp kan du velge "SafeUpReady"-alternativet. Hvert element blir deretter RFID-merket, og alle verktøyspesifikke detaljer og dokumentasjon vil være tilgjengelig for opplasting til SafeUp-applikasjonen. Ingen annen handling kreves fra din side for å starte registreringer!


Det er store fordeler ved å starte opp med SafeUp-løsningen på din lokasjon. Effektive registreringer av verktøy og personell, redusert risiko for glemte eller tapte gjenstander, mindre tid brukt til søk, tilgang til utstyrsdokumenter, fall-spesifikasjoner og mye mer. Vår installerte base øker, oppstart er bevist enkelt, og tilbakemeldinger fra brukere er svært positive.


Gi oss beskjed dersom du er interessert i mer informasjon enten på +47 6280 9900 eller post@safeup.no.


0 views0 comments

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page