top of page
Search

Din ultimate sikkerhet og effektivitet følgesvenn nå tilgjengelig på IOS-plattformerInntil nå var SafeUp-appen for å øke effektiviteten og støtte sikkerhetstiltak i olje- og gasindustrien kun tilgjengelig for Android OS. Siden det er flere lokasjoner, og spesielt i Nordsjøsektoren, som opererer med Apple IOS-plattformer, bestemte vi oss for å fullføre utviklingen av SafeUp IOS-versjonen. Opprinnelig tilpasset Apple iPAD Mini Zone 1-nettbrettet.


IOS-versjonen er identisk med Android-versjonen som allerede har vært i drift i mer enn 2 år, og deler også den samme SafeUp Webportalen.


Vi er for tiden i en test- og pilotfase for IOS-versjonen - å ta del av testprogrammet er åpent for både nåværende og nye SafeUp-brukere.


Ny brukerrolle - SafeUp personlig bruker


Med utviklingen av IOS-versjonen legger vi også til en ny brukerrolle med individuell pålogging for bruk av applikasjonen på personlige enheter. Brukeropplevelsen er ytterligere forenklet, for eksempel fordi søk og velg-operatør ikke lenger er nødvendig.


Fast RFID UHF leser and stasjoner...


Med iWAP107 RFID UHF fastnettleser for ATEX Zone 1-miljø er du ikke lenger avhengig av bluetooth-lesere. Alltid operativ uten behov for lading eller tilkoblingsprosedyrer.


Avhengig av nettstedets infrastruktur og brukerkrav, kan vi sette opp iWAP107 både for nettbrett/smarttelefoner eller hele "kiosken" inkludert leser og Windows HMI.
Allerede har vi levert den første "kiosken" for ikke-ATEX-miljøer som brukes til å registrere og kontrollere bruk av utlånsutstyr (radio, hodesett, gassmålere, etc.) og annet utstyr som vanligvis lagres i ikke-ATEX-miljøer med dokumentert stabilitet og effektivitet.
Er du interessert i å vite mer om vår SafeUp IOS-versjon?

..., eller er du interessert i å vite mer om våre RFID-tag-skanningsalternativer som ikke krever lading eller Bluetooth-enheter og tilkoblinger?


Vi forteller deg gjerne mer om hva våre nye utviklinger kan tilby for å støtte din daglige drift! Ta kontakt med oss ​​på post@safeup.no så tar vi kontakt!


Ville RFID-nettverksleser uten behov for lading og Bluetooth-enhet være av interesse?

  • 0%YES; - more effective and easier asset scanning is preferred

  • 0%NO; - I am OK with using Bluetooth devices for RFID scanning


0 views0 comments

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page